full screen background image
Actieve uitjes
Vrijgezellenuitjes
Spelprogramma's
Bedrijfsuitjes
Combinatie Events
Alle uitjes
Personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje Scheveningen organiseren ?

Buzz Events is de organisator van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Scheveningen, Hoek van Holland of Noordwijk. Van teambuilding tot adrenaline verhogende workshops, bij ons vind je de juiste activiteit voor elke groep of bedrijf. Ons aanbod is gespecialiseerd en gericht op bedrijfsuitjes en groepen die wat nieuws zoeken. Wij zoeken altijd naar de juiste match voor elke teambuilding activiteit of beachevent.

Door onze ruime kennis van de omgeving kunnen wij u duidelijk adviseren over de mogelijkheden tijdens en na het event. Wij organiseren complete beachdagen, creatieve activiteiten, workshops, teambuilding & ook losse activiteiten die onderdeel uitmaken van een dagprogramma. Onze klanten zijn zeer divers, van multinationals tot kleine groepjes die wat leuks willen doen aan het strand. Door onze ervaring met vele verschillende opdrachtgevers kunnen wij ons perfect aanpassen aan uw wensen, hoe gek deze ook mogen zijn, we make it happen !

Top 3 BeacheventsPowerkiten

* 1,5 uur

* Vanaf 2 pers.

* Scheveningen tot Ijmuiden
Ijssculpturen

* 1,5 uur

* Vanaf 10 pers.

* Scheveningen tot Ijmuiden


Bubble Beach Soccer

* 1,5 uur

* Vanaf 6 pers.

* Scheveningen tot IjmuidenBuzz Business event

Buzz events is al jaren 1 van de orgineelste evenementen bureaus aan de kust. Van actieve en creatieve workshops tot informatieve workshops en lezingen voor particulieren en bedrijven aan de kust.

Onze workshops zijn vernieuwend, vermakend en informatief. De activiteiten worden elk jaar verder uitgebreid en we zien een toename in de vraag naar orginalteit binnen onze markt. Daag ons dan ook uit een totaal nieuw concept voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest te bedenken.

Ook voor de organisatie van uw zakelijke bijeenkomsten kunnen wij iets "extra" toevoegen aan het event. Van vergaderen op lokatie tot bedrijfsbijeenkomsten en productpresentaties. Ons team staat voor u klaar een passend concept te ontwerpen op maat. Onze klanten lopen uiteen van directies van multinationals zoals Boskalis tot de MKB ondernemer en ministeries.

 • Buzz business events
 • Recente events

  Boskalis directie 45 pers.

  Ice curling on the beach. Super uniek !

  Gemeente Veldhoven

  Powerkiten in Scheveningen 16 pers. Top dag !

  Allen & Overy LLP

  Grafitti workshop Scheveningen 22 pers. under the pier.

  Referenties :